Lapsille

Katso tanssikurssitarjonta lapsille

Aikuisille

Katso tanssikurssitarjonta aikuisille

Saapuminen

Tarkista saapumisohjeet täältä! Tervetuloa tanssimaan!

Esiintymiset

Tilaa esiintyjiä juhliin tai muihin tilaisuuksiin

Tanssiurheiluseura Bolero ry – tanssia jo 50 vuotta!

Talkoo- ja vapaaehtoisvoimin hallinnoitu Tanssiurheiluseura Bolero  ry on 50-vuotias. Seura on perustettu vuonna 1974 ja seuran ydintoimintaa on tanssiurheilu. Tanssiurheiluperheeseen kuuluu laajasti eri tanssilajeja, vakio- ja latinalaistanssia, rock´n swing tanssia, seuratanssia, lavatanssia, lastentanssia sekä showtanssia. Tanssiurheiluseura Bolero ry on yksi suurimmista tanssiurheiluseuroista Suomessa. Seura järjestää tanssiurheiluopetusta, tanssiurheilukilpailuja, harjoittelutilaa, tanssiesiintymisiä ja tanssiurheiluaiheista koulutusta Turussa ja lähialueilla. Juhlavuoden yksi päätapahtumista on 30.11. järjestettävä GP -kilpailu

Toiminta seurassa tähtää laadukkaiden ja monipuolisten tanssiurheilupalvelujen edulliseen saatavuuteen kaikille ikäryhmille.
Bolero on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsenseura. Bolero on myös Suomen seuratanssiliiton (Susel ry) jäsenseura. Bolero on perustettu vuonna 1974. Boleron ydintoiminnan muodostaa tanssiurheilu ja kilpatanssi. Toiminnan pääpaikka on Turun sali, joka valmistui vuonna 2017. Salit tarjoavat ensiluokkaiset puitteet harjoittelulle. Boleron rock’n’swing jaos FlyingSteps toimii samoissa tiloissa. Lisäksi Bolerolla on alajaos Paimiossa (Paiparit) sekä toimintaa Kaarinassa ja Pöytyällä.

Vuonna 2024 seura aloitti Opetus- ja kulttuuriministeriön tukeman Tanssilla Taitoa elämää -hankkeen, jonka puitteissa paritanssia viedään osaksi esi- ja alkuopetusta kouluihin ja varhaiskasvatukseen. 

Pin It on Pinterest